Zasebnost in varovanje podatkov

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

V podjetju Deliz d.o.o. smo zelo pozorni na varovanje osebnih podatkov in spoštujemo zasebnost posameznika. Zavezujemo se, da osebne podatke, pridobljene preko kontaktnega obrazca skrbno varujemo.

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih Deliz d.o.o. od vas zbira ob vnosu v kontaktni obrazec oziroma ko se naročite na prejemanje vsebin, kot so e-novice.

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene obveščanja o naših ponudbah ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1, ZVOP-2 (usklajeno z zadnjim drugim branjem april 2018, prilagojeno bo s sprejetjem ZVOP-2) in GDPR.

UPRAVLJAVEC

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

Deliz d.o.o.
Ribniška ulica 8
2000 Maribor

e-pošta: [email protected]

OSEBNI PODATKI IN NAMEN NJIHOVE OBDELAVE

Osebne podatke uporabljamo samo za izvajanje aktivnosti podjetja Deliz d.o.o. in zagotavljanje informiranosti uporabnikov, ki so naročeni na prejemanje e-novic.

Osebne podatke hranimo in obdelujemo predvsem za naslednje namene:

  • Odgovarjanje na vprašanja,
  • obveščanje o ugodnostih in najnovejših vsebinskih zapisih na naših spletnih straneh,

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke, ki so nam posredovani preko kontaktnega obrazca, obdelujemo izključno za namene, za katere so bili pridobljeni.

V želji po nenehnem izboljševanju kakovosti naših storitev v povezavi z elektronskimi sporočili, ki vam jih pošiljamo, spremljamo in obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih, odjavah, nedelujočih email naslovih ipd.

Podatke obdelujemo tudi za potrebe lastne statistike.

Podatke varujemo z ustreznimi pravnimi in tehničnimi ukrepi ter jih ne posredujemo tretjim osebam, ne posredujemo v druge države, niti ne bogatimo podatkov s podatki iz drugih virov.

Prejemanje obvestil o novicah, dogodkih, seminarjih in podobno lahko kadarkoli tudi prekinete s klikom na povezavo »Odjava«, ki se nahaja v nogi vsakega elektronskega sporočila, ki ga prejmete od podjetja Deliz d.o.o..


UPRAVLJANJE S PODATKI

Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam in so namenjeni izključno interni rabi v podjetju Deliz d.o.o..

Osebne podatke hranimo v varnostno zaščitenem sistemu za pošiljanje elektronske pošte. Ponudnik sistema spoštuje zahteve Zasebnostnega ščita EU-ZDA (EU-US Privacy Shield).


ČAS HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

VAŠE PRAVICE

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do:

  • vpogleda,
  • popravka,
  • izbrisa,
  • prenosljivosti,
  • omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • ugovora.

Pri uveljavljanju pravic ali za vse dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov: [email protected].

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakor koli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si.

Politika zasebnosti podjetja Deliz d.o.o. se lahko v času dopolnjuje, ne obveščamo o vsakokratnih spremembah in dopolnitvah, ki začnejo veljati z objavo.

UPORABA PIŠKOTKOV

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

S pomočjo storitve Google Analytics anonimno zbiramo podatke o uporabi spletišča za izboljšavo uporabniške izkušnje.

Storitev Google Analytics nastavi naslednje piškotke:

Ime / Namen / Veljavnost

_gid / To naključno ustvarjeno unikatno število se uporablja za izračun podatkov o obisku našega spletnega mesta. / 24 ur

_ga / To naključno ustvarjeno unikatno število se uporablja za izračun podatkov o obisku našega spletnega mesta. / 2 leti

_gat / Piškotek se uporablja za omejevanje pogostosti zadetkov. / 10 minut