Shranjevalec vina (vakuumska črpalka)

Shranjevalec vina je vakuumska črpalka, ki iz steklenice izsesa ves zrak, nato pa jo zatesni z vakuumskim zamaškom za večkratno uporabo. Najprej na steklenico namestite zamašek, nato pa začnete sesati zrak, dokler ne slišite klika. Ta klik vam pove, da je v steklenici optimalni pritisk. Vakuumsko zapiranje upočasni proces oksidacije, zato lahko v steklenici vina uživate tudi kasneje.

Vakuumski zamaški

Vakuumski zamaški so namenjeni uporabi v kombinaciji z Vakuumskim shranjevalcem vina. Ta sistem deluje tako, da iz steklenice izčrpamo ves zrak in ustvarimo vacuum. Zato bo naše vino tudi po odprtju ostalo sveže. Vakuum z lahkoto izpustite, zato si lahko vino privoščite kadarkoli. Lahko so uporabljeni tudi brez vakuuma.

Aktivni hladilec pijač Flex

Aktivni hladilec za vino in penino je prestižni način kako ohladiti vašo pijačo v nekaj minutah in jo takšno tudi ohraniti nekaj ur. Vrh hladilca je zasnovan tako, da vašo pijačo ščiti pred neposredno sončno svetlobo in da objame celo steklenico. Zaradi zapiranja na ježke je primeren za steklenice vin in penin. Hladilni gel hranite v zamrzovalniku, da bo vedno pripravljen za uporabo.

Aktivni hladilec penin Elegant

Ta moderni hladilec bo vašo penino ohladil v nekaj minutah, brez uporabe ledu. Hladilec vsebuje hladilni gel namenjen večkratni uporabi, ki bo v nekaj minutah ohladil vašo penino in jo tudi ohranil hladno. Steklenica med hlajenjem ne bo postala vlažna, pa tudi nalepka se bo popolnoma ohranila. Hladilni gel shranjujte v zamrzovalniku, saj bo tako vedno pripravljen za uporabo.

Navpični odpirač na vzvod

S tem odpiračem lahko steklenico odprete praktično brez truda. Odstranite folijo, namestite odpirač na vrh steklenice in močneje stisnite na ročico. Ročico potegnite navzdol, da vstavite spiralo v zamašek, nato pa gor, da odprete steklenico. Ta odpirač je izjemno prijazen uporabniku in zanj ne potrebujete veliko moči.

Odstranjevalec zamaškov

Odstranjevalec zamaškov je popoln pripomoček za pomoč pri odstranjevanju poškodovanih in krhkih zamaškov.

Odpirač za penino

Odpiranje penine postane s pravimi orodji lahko postane zelo lahko. S tem domiselnim pripomočkom bomo varno odprli vse steklenice penin. Za tiho odpiranje penine zavrtite steklenico, ne zamaška.

Odpirač za penine in steklenice

Pametno zasnovan odpirač je idealen pripomoček za odpiranje steklenic s kronskimi zamaški in varno odpiranje penin.

Rezilo za folijo

Zasnovano zato, da lažje in v stilu odstranite folijo s steklenice.

Sledite nam

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Deliz d.o.o.
Gaj nad Mariborom 16
SI-2201 Zg. Kungota

041 506 393