Komplet GOLD zapirač za vina

(zapirač z ventilom in črpalka)

 

Inovativni konservator penečih vin v elegantni obliki, je nova različica pokrovčka za steklenice penečih vin Gihale. Zamašek z ventilom lahko enostavno pritrdite na odprte steklenice za šampanjec in peneče vino, s čimer pripomorete, da vsebina ostane sveža in peneča, še dolgo po prvem odpiranju.

Genialni sistem zapiranja je enostaven za uporabo in zagotavlja, da je steklenica popolnoma hermetično zaprta. S pomočjo črpalke se ponovno vzpostavi nadtlak v steklenici – ogljikov dioksid ostane v steklenici, ki se nato zapre kot pri prvem zapiranju. Nadtlak se zmanjša z ventilom pred ponovnim odpiranjem – to ustvarja impresiven, svež zvok.

Učinek, ki ga dosežete s konservatorjem penečega vina je izjemen.

Zamašek za peneče vino z ventilom lahko naročite tudi posebej!

Gihale je avstrijsko podjetje, ki proizvaja inovativne izdelke. Imajo visok standard za kakovost. Material, ki ga uporabljajo za izdelavo svojih izdelkov je skrbno izbran, nato pa njihovi delavci izdelajo visoko kakovostne izdelke, ki jih odlikuje njihova zanesljivost. V naši ponudbi najdete njihove zapirače za vina, da bodo vaša vina ostala sveža tudi, če jih ne spijete do konca.

Sledite nam

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Deliz d.o.o.
Gaj nad Mariborom 16
SI-2201 Zg. Kungota

041 506 393