Kozarci za vino Gabriel Glas

 

Vinski kozarec Gabriel Glas je zasnoval priznani švicarski vinski kritik René Gabriel, ki se je lotil izdelave kozarca z idejo “eden za vse”, ki bi bil primeren za vse od šampanjca, desertnega, belega do rdečega vina.

Kristalni kozarci

Za vse vrste vin

Izboljšajte okus vseh vin z izjemnim vinskim kozarcem. Ta kristalni kozarec za vino, plod avstrijskih steklarskih mojstrov in je zelo kakovostno izdelan ter sposoben iz vina izvabiti še najbolj subtilne okuse. Hkrati je zadosti robusten, da z lahkoto prenese vsakodnevno uporabo (tudi v restavracijah). Kristal naredi ta kozarec presenetljivo odporen. Oblika poveča difuzijo arom tudi z zelo malo vina v kozarcu. Vse te lastnosti pa čudovito zaključi ugodna cena.

Kristalni kozarci Gabriel Glas

Univerzalen

Vinski kozarec

Za vsakega ljubitelja vina ob sami žlahtni kapljici vsekakor več šteje to, da ima na voljo eden pravi vinski kozarec, kot omaro polno povprečnih kozarcev.

Ti izjemni kristalni kozarci brez svinca so na voljo v dveh različicah:

StandArt – klasična strojna izvedba. | Gold Edition – ročno pihana različica.

StandArt

Strojno izdelan, oblikovan s širšo osnovo na dnu kozarca in stožčasto obliko na vrhu. Namenjen usmerjanju okusov vina. Steklo je čudovito uravnoteženo, trpežno, a hkrati elegantno, prihrani prostor in je primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Gold Edition

Pihan z usti. Skrbno ga izdelujejo avstrijski steklarski mojstri. Za ta kozarec radi rečemo, da je lažji od zraka. Še najbolj zahtevnemu ljubitelju vina ponuja senzacionalno izkušnjo pitja vina. Je nadvse eleganten in nežen, a neverjetno trpežen.

Univerzalni kozarec za vino.

Pri obeh različicah steklo deluje tako, da v njem vino v celoti pride do izraza. Naj gre za peneče, rdeče, belo ali desertno  – v Gabriel Glas kozarcih zaživi vsako vino.

 

 

Zasnovan za dekantiranje

Deluje kot nežen dekanter, ki omogoča, da se okusi in arome vina pokažejo v kozarcu, nato pa ga dostavi na nebo na način, ki izraža tudi najbolj subtilne okuse, kar prinaša izjemno prijetno izkušnjo ob pitja vina.

 

Eleganten in vzdržljiv

Tako StandArt kot Gold Edition so iz enega kosa, brez sestavov oz. šibkih točk, kar jih razlikuje od številnih vinskih kozarcev, ki imajo sestav na dnu, kjer so pritrjeni na steblo, in drugega, kjer se steblo pritrdi na spodnji del. Tak način izdelave – iz enega kosa, omogoča, da so kozarci Gabriel Glas bolj trpežni kot številni drugi na trgu.

Primerni za pomivalni stroj

Kozarci za vino Gabriel Glas so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Niso pa vsi pomivalni stroji, pomivalna sredstva in nakladači v pomivalnih strojih enaki! Ti kristalni vinski kozarci so brez svinca in so enodelni, zaradi česar so trpežni, vendar je treba z njimi ravnati previdno, kot z vsemi lepimi stvarmi.

Mnenja

Vinskih strokovnjakov

“Popoln uravnotežen vinski kozarec”

»Gabriel-Glasa ne uporabljamo samo za pokušine potrošnikov, jaz jih uporabljam tudi za vse pokušine sodov in preizkuse mešanic. So popoln uravnotežen vinski kozarec. Tudi doma uporabljam kozarce Gold Edition, ki so izjemno lahki in so nadomestili mojo starejšo zbirko.”

Ted Henry
Vinar, Clos du Val

“Moja prva izbira”

»Obožujem kozarec Gabriel Glas! To je moja prva izbira kozarca za skoraj vsa vina, vključno s penino in šampanjcem. “

Fritz Hatton
Lastnik, Arietta Winery

“Zasnova je tako čista in sodobna”

“Edinstven dizajn kozarca Reneja Gabriela takoj osredotoči arome mojih vin. So eleganten in vizualno uravnotežen kozarec, ki ga uporabljam doma in v laboratoriju za mešanje. Zasnova je tako čista in sodobna, da smo jih izbrali za našo degustacijsko sobo Walt-Baca v Healdsburgu.”

Alison Frichtl Hollister
Vinarka, Hall Wines

“Primeren za vsako vrsto vina”

“Ne potrebujete več ločenega kozarca za vsako sorto vina, saj je tukaj ta izjemen, eleganten in funkcionalen večnamenskim vinski kozarec, ki je hkrati močen in popolne oblike ter primeren za vsako vrsto vina, vključno s šampanjcem. Je moja izbira za pokušino in pitje.”

Anthony Dias Blue
Pisec, Blue Lifestyle

Za celotno ponudbo

Obiščite našlo spletno trgovino