Kaviar blagovne znamke Royal Crown Caviar je proizveden iz iker diamantnega jesetra (Acipenser Gueldenstaedtii). Kaviar tipa Osetra je eden najredkejših in tudi najbolj cenjenih tipov kaviarja. V podjetju Royal Crown Caviar imajo na gojišču rib zaposlene s 25-letnimi izkušnjami. Ti imajo zelo poseben pristop k proizvodnji kaviarja. To delajo z veliko strastjo, kvaliteta njihovega kaviarja pa jim je na prvem mestu.

JESETRI
To ime se uporablja za 27 vrst rib iz družine Acipenseridae, vključno z rodovi Acipenser, Huso, Scaph irhynchus in Pseudoscaphhirhychus. Štiri vrste jesetrov so najverjetneje izumrle, ali pa so temu zelo blizu. Pet vrst jesetrov živi v Kaspijskem morju, le tri od njih proizvajajo kaviar. Tradicionalno se je izraz “kaviar” uporabljal le za kaviar pridobljen iz prostoživečih jesetrov iz Kaspijskega in Črnega morja, vendar temu ni več tako. Tipi kaviarja so Beluga, Osetra in Sevruga.

NJIHOVO GOJIŠČE
Gojišče podjetja Royal Crown Caviar je bilo ustanovljeno v Eindhovenu na Nizozemskem. Ustanovili so ga lastniki iz držav, ki obkrožajo Kaspijsko morje. S ponosom pravijo, da se je tradicija proizvodnje njihovega kaviarja prenašala iz roda v rod. Pravijo, da spoštujejo ribe, ki jih gojijo, zato za njih skrbijo z največjo ljubeznijo. Res da so vzgojene na Nizozemskem, vendar zanje skrbijo strokovnjaki iz držav porečja Kaspijskega morja.

ZAKAJ SO EDINSTVENI?

  • vedno sveže
  • brez konzervansov
  • odličen ruski recept
  • brez ostankov
  • proizvedeno na Nizozemskem
  • rusko-nizozemsko partnerstvo

Sledite nam

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Deliz d.o.o.
Gaj nad Mariborom 16
SI-2201 Zg. Kungota

041 506 393