Royal Crown Caviar

Kaviar osetra

Royal Crown kaviar, Logo
Kaviar, Royal Crown Caviar

Najbolj cenjen kaviar

Kaviar blagovne znamke Royal Crown Caviar je proizveden iz iker diamantnega jesetra (Acipenser Gueldenstaedtii). Kaviar tipa Osetra je eden najredkejših in tudi najbolj cenjenih tipov kaviarja. V podjetju Royal Crown Caviar imajo na gojišču rib zaposlene s 25-letnimi izkušnjami. Ti imajo zelo poseben pristop k proizvodnji kaviarja. To delajo z veliko strastjo, kvaliteta njihovega kaviarja pa jim je na prvem mestu.

Jesetri

To ime se uporablja za 27 vrst rib iz družine Acipenseridae, vključno z rodovi Acipenser, Huso, Scaph irhynchus in Pseudoscaphhirhychus. Štiri vrste jesetrov so najverjetneje izumrle, ali pa so temu zelo blizu. Pet vrst jesetrov živi v Kaspijskem morju, le tri od njih proizvajajo kaviar. Tradicionalno se je izraz “kaviar” uporabljal le za kaviar pridobljen iz prostoživečih jesetrov iz Kaspijskega in Črnega morja, vendar temu ni več tako. Tipi kaviarja so Beluga, Osetra in Sevruga.

Kaviar proizveden z ljubeznijo

Gojišče podjetja Royal Crown Caviar je bilo ustanovljeno v Eindhovenu na Nizozemskem. Ustanovili so ga lastniki iz držav, ki obkrožajo Kaspijsko morje. S ponosom pravijo, da se je tradicija proizvodnje njihovega kaviarja prenašala iz roda v rod. Pravijo, da spoštujejo ribe, ki jih gojijo, zato za njih skrbijo z največjo ljubeznijo. Res da so vzgojene na Nizozemskem, vendar zanje skrbijo strokovnjaki iz držav porečja Kaspijskega morja.

Zakaj je Royal Crown kaviar edinstven?

  • vedno sveže
  • brez konzervansov
  • odličen ruski recept
  • brez ostankov
  • proizvedeno na Nizozemskem
  • rusko-nizozemsko partnerstvo

Kaviar, Royal Crown caviar

Za nakup obiščite našo spletno trgovino.